www.voedingssupplementenonline.nl

Proactol review - Vetbinder in het kwadraat

Het gebruik van Proactol stelt je lichaam in staat per direct 27,4% van het ingenomen vet te blokkeren. 27,4% vet wat niet door je lichaam opgenomen wordt zonder dat daar extra moeite voor hoeft te doen.

Uiteraard zal je nog sneller je gewenste lichaam krijgen als je wel een trainingsprogramma en dieet volgt.

Proactol in een oogopslag

 • Klinisch geteste vetbinder, kan tot wel 27,4% van je ingenomen vet onverteerbaar maken
 • Gecertificeerd voor veiligheid, effectiviteit onder het Medical Device Directive 93/42/EEC in Europa
 • 100% natuurlijke en organische ingredienten. Geschikt voor vegetariers. ECO CERT gecertificeerd
 • Geen bekende bijwerkingen
 • 180 dagen niet goed geld terug garantie

Verlaag je dagelijkse calorie inname met 295 calorien zonder dieet en training

Hoe zou jij het vinden als jij zonder extra moeite je vetopname kan verlagen en zo die overtollige kilo's te verliezen?
Maar jij weet natuurlijk ook dat ruim 80% van de dieetpillen niet of nauwelijks werken. Er zijn de wereld pillen te vinden die beweren dat snel en veilig af kunt vallen.
Helaas zijn deze beweringen vaak onterecht en val je alleen af in je portemonnee.

UPDATE: Proactol Plus is getest en gepatenteerd onder Patent no 014960 voor vet blokkerende eigenschappen. Inclusief het vermogen om Boter, Olie en Mayonaise te blokkeren!

Net als jij zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die van hun overtollige kilo's af willen. Een deel van deze mensen gebruiken met succes Proactol om hun vetopname met wel 28% te verlagen. Dat houdt in dat als je 100 gram vet per dag binnenkrijgt ruim 25 gram niet door je lichaam wordt opgenomen. Dat zijn 25 x 9 = 225 calorieën


Proactol Plus verpakking

Onderzoeksinstituut TNO betrokken bij onderzoeken

Deze bewering is niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen. Onderzoeksinstituut TNO Nederland heeft meerdere effectiviteits-studies uitgevoerd naar de ingredienten van Proactol en het vermogen om vet uit de voeding te filteren.

De studies van TNO hebben inderdaad uitgewezen dat de betreffende ingredienten ruim 25% van de vetopname door het lichaam kan verlagen.

Het gebruik van Proactol op lange termijn is veilig, klinische studies met Proactol hebben geen bijwerkingen kunnen constateren bij langdurig gebruik!

Proactol heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd en wordt aangeraden door veel gezondheidsdeskundigen.

Preventief gebruik

Wil je in de toekomstig overgewicht voorkomen en gezond blijven? Ook preventief gebruik is geen probleem. Je kan 1 á 2 tabletten na elke maaltijd innemen die je helpen om op een gezond gewicht te blijven. De dosering kan eventueel verhoogd worden naar 3 tabletten voor vetrijke maaltijden.

100% Natuurlijk

Proactol is een 100% natuurlijk en organisch plantenextract. Proactol bevat geen allergenen, conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.
Het beste is dat er geen bijwerkingen zijn opgetreden bij regelmatige gebruikers van Proactol.

Voor wie is het geschikt

Proactol Plus is geschikt voor iedereen van 18 tot 80+, inclusief vegetariers en veganisten. Het bevat geen allergenen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zout of conserveringsmiddelen. Je lichaam krijgt met Proactol Plus een 100% biologisch product binnen.

Proactol review samples

Bezoek de Proactol Plus website

Voordelen van Proactol

 • 100% natuurlijke en krachtige vetbinder - Verminder je calorie inname met Proactol. Ruim 25% van je calorieinname afkomstig uit vet wordt niet opgenomen. Dit helpt je om sneller af te vallen zodat je ook sneller op je streefgewicht zit.
 • Verlaagt vetopname van het lichaam tot 28% - Omdat je minder vet opneemt zal je algehele gezondheid ook een stuk beter worden. En daarnaast geldt, alles wat je niet aan calorieën opneemt hoeft er ook niet vanaf.
 • Heeft een eetlustremmende werking - Het hebben van honger is voor 99% de reden waarom mensen een dieet niet vol kunnen houden. Door de eetlustremmende werking zal je merken dat je weinig tot geen honger hebt gedurende de dag. Je kan je calorieinname beperken zonder de negatieve gevolgen zoals honger. Met het gebruik van Proactol Plus is het volhouden van een dieet nog nooit zo makkelijk geweest.
 • 6 klinische studies bewijzen de werking - Proactol heeft meerdere onderzoeken met goed gevolg doorstaan zodat jij er zeker van bent dat het ook echt werkt.
 • Helpt je van je overtollige kilo's af - Omdat je minder calorieëen opneemt zal je snel van je overtollige kilo's af zijn.
 • Verlaagt cholesterol - Overgewicht gaat meestal gepaard met een verhoogd cholestrolgehalte. Proactol verlaagt je cholestrolgehalte waardoor je minder risico op hart-en vaatziekten hebt. Je algehele gezondheid zal er op vooruitgaan.
 • Kan langdurig gebruikt worden - Proactol is 100% natuurlijk en kan daardoor langdurig en zonder bijwerkingen gebruikt worden.
 • Geen bijwerkingen - Onderzoek naar bijwerkingen heeft geen resultaat opgeleverd. Je kan Proactol dus zo lang gebruiker als je wilt.
 • Je loopt geen financieel risico door de 'Niet goed geld terug garantie'.

Klik hier om Proactol te kopen en VERLAAG je vetopname met 27.4%