www.voedingssupplementenonline.nl

Afvallen met Proactol

Proactol is één van de beste vetblokkers die er vandaag de dag te krijgen is. Waarom?

  • Het is 100% natuurlijk - Je krijgt geen syntethische ingredienten binnen die eventueel slecht door je lichaam worden opgenomen.
  • Heeft meerdere klinische studies doorstaan - Het product is getest en heeft daardoor meerdere certificaten behaald waaruit blijkt dat het doet wat ze beloven.
  • Lichte bijwerkingen - Er zijn meldingen van gebruikers die last hadden van gasvorming of een opgeblazen gevoel.
  • Voorkomt vetopname tot wel 28% - Dus 28% van het vet dat je eet wordt gewoon niet door je lijf opgenomen.

Proactol is gemaakt van de (Opuntia ficus-indica)en heeft naast de vetblokkerende eigenschap ook een eetlustremmende eigenschap. Dat betekent geen honger lijden tijdens dieten en een veel lagere calorieopname door de vetblokkerende werking.

Proactol is verkrijgbaar in tabletvorm en ondersteunt je tijdens het afvallen door je eetlust te remmen waardoor je zonder problemen minder kan eten. Het is oorspronkelijk ontwikkeld in de Groot Brittanie, daarnaast is Proactol goedgekeurd door de Electronic Retailing Self-Regulation Program (ERSP).

Hoe werkt Proactol

Proactol Plus is een natuurlijk product dat uit twee soorten vezels bestaat, te weten:
oplosbare vezels niet-oplosbare vezels

Als de niet-oplosbare vezels in je maag in contact komen met vetten, dan worden deze vetten aan de vezels gebonden. Hierdoor worden de vetten te groot om nog door het lichaam opgenomen te worden. De vezels met vetten worden uiteindelijk via de ontlasting uit het lichaam verwijderd.

De oplosbare vezels in Proactol zijn dik en plakkerig. Op het moment dat de twee soorten vezels met elkaar in aanraking komen, wordt de aantrekkingskracht nog groter waardoor ze nog meer vet kunnen opnemen. Met als gevolg dat jouw lichaam minder vet opneemt.

Bezoek de Proactol Plus website

Schematische werking van Proactol

NeOptunia klinische studie resultaten

Oplosbare en niet oplosbare vezels in Proactol

Proactol's natuurlijke vezels bestaan uit twee varianten. Niet-oplosbare vezels en de oplosbare vezels. De niet oplosbare vezels zijn verantwoordelijke voor de binding tot wel 28% van je vetinname.

Het creeert een gel om het vet heen waardoor je lichaam niet meer in staat is om ze op te nemen. Je lichaam zal nog steeds het grootste gedeelte opnemen maar de wetenschap dat de Proactol vezels ook 28% opnemen is een hele geruststelling. En dat zijn best veel calorien, vooral als je weet dat 1 gram vet uit 9 kcal bestaat.

Ondertussen zorgen de oplosbare vezels ervoor dat je eetlust geremd en je spijsvertering vertraagd (niet verwarren met metabolisme) waardoor je het langer duurt voordat je weer honger krijgt en het volhouden van je dieet een stuk makkelijker wordt.

Bezoek de Proactol Plus website

Klinische studies in PDF formaat

Hoe zit het met de bijwerkingen?

Er zijn tijdens geen enkele studie met Proactol bijwerkingen geconstateerd.

Te verwachten resultaten

Gebruikers die een maand lang Proactol gebruikten en daarnaast regelmatig een workout deden verloren gemiddeld wel 2,8 - 6,5 kilo per maand. Jij kan dit resultaat ook behalen als je Proactol consistent blijft gebruiken.

Voor wie is het bedoeld

Proactol is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen die serieus willen afvallen en er iets voor wilt doen. Het is niet zo dat je onbeperkt kan blijven eten en daarnaast alleen op de bank kan blijven zitten. Als dit jou levenstijl is en hier geen verandering in wilt brengen dan adviseer ik je geen Proactol te gaan gebruiken want dan zul je niet afvallen.

Proactol kopen en geen risico lopen?

Proactol biedt een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan krijg je je geld terug.

Het is alleen mogelijk om Proactol te bestellen via de officiele Proactol website.

Vergeet niet: Proactol heeft een niet goed geld terug garantie, je loopt dus geen financieel risico!