www.voedingssupplementenonline.nl

Phen375 review - Is de populairiteit gerechtvaardigd?

Bezoek de officiele website

Phen375 is hard op weg om één van de populairste dieetpillen te worden. Maar wat is daar de oorzaak van?

Een slank figuur krijgen blijft voor velen van ons nog steeds een onbereikbaar doel.

Diëten werken niet en veroorzaken het welbekende jojo-effect waarbij je aan het eind van de rit zwaarder bent dan voordat je met het dieet begon.

Het jojo-effect wordt veroorzaakt door diëten. Om je iets gerust te stellen, het is niet jouw fout, het is een gevolg wat veroorzaakt wordt door het dieten.

De achterliggende oorzaak van het jojo-effect

Populaire dieten hebben als uitgangspunt vermindering van je calorie-inname. Maar de inname ligt zo laag dat dit voor vervelende onbewuste bijwerkingen zorgt.

Hoe reageert je lichaam op een dieet

Je lichaam krijgt te weinig calorien binnen. Omdat je lichaam zo weinig calorien binnenkrijgt zal je lichaam op zoek gaan naar alternatieven om toch aan het aantal benodigde calorien te komen.

En hier begint het probleem. Behoud van spieren heeft weinig tot geen prioriteit voor het lichaam. Het klinkt misschien vreemd maar het behoud van vet is belangrijker voor je lichaam dan het behoud van spieren.

Dit effect stamt nog uit de tijd dat voedsel schaars was waardoor je lichaam efficient met de energie voorraad moest omgaan. Aangezien 1 gram vet 9 kcal bevat is het voor je lichaam belangrijker om zo veel mogelijk vet op te slaan dan spieren aan te maken.

Dus je lichaam zal in eerste instantie je spieren aanspreken om toch aan de benodigde calorien te komen. Het aanwenden van je spiermassa is dan ook de oorzaak van het snelle gewichtsverlies tijdens de eerste dieetperiode.

Vermoeid en lusteloos

Je stofwisseling zal tijdens de dieetperiode op de laagst mogelijke stand worden gezet om maar zoveel mogelijk calorien te besparen. Dit is de reden waar het vermoeide en lusteloze gevoel vandaan komt wat veel mensen tijdens een dieetperiode ervaren.

Het jojo-effect

Na de dieetperiode, als je weer je normale eetpatroon oppakt, zal je lichaam in eerste instantie proberen om zoveel mogelijk van de calorien proberen om te zetten in vet. Voor het geval er weer een periode van energie tekort aan komt.

Dus je lichaam gaat extra vet opslaan, je wordt dus weer zwaarder. En omdat je lichaam zich wil beschermen zal het alle calorien die over zijn (en dat zijn er veel omdat je stofwisseling nog standje 0 draait) proberen om te zetten in extra vet.

Gevolgen van dieten

Het heeft voor je lichaam geen prioriteit om je verloren spiermassa aan te maken dus die ben je kwijt. En dat is zonde want spieren verbranden de meeste calorien. Je kan zeggen dat hoe meer spieren je hebt des te hoger je stofwisseling is.

Maar het dieet heeft juist het tegenovergestelde effect bereikt.

  • Minder spiermassa - Minder spiermassa zorgt voor een lagere stofwisseling en een lusteloos en vermoeid gevoel
  • Verhoogde vetopslag - Je lichaam probeert zich te beschermen tegen een volgende dieet periode en zal zich proberen te beschermen door het opslaan van vet tot één van de hoogste proriteiten te maken

En hier heb je het bekende jojo-effect. Je bent zwaarder dan voordat je met het dieet begon. Maar dat niet alleen, je netto winst is meer vet minder spieren. En dat terwijl spieren je juist die mooie toning geven die je wilt hebben.

Dieetpillen als oplossing

Maar voor bijna elk probleem bestaat ook een of meerdere oplossingen. Zo ook voor overgewicht. Dieetpillen ook wel bekend als afslankpillen zijn een van die oplossingen.

Er bestaat echter weinig interesse voor dieetpillen als oplossing. De voornaamste redenen hiervoor zijn de angst voor bijwerkingen en het feit dat de meeste dieetpillen niet werken.

Feit is inderdaad dat de meeste afslankpillen niet doen wat ze beloven. En als ze wel werken dan gaat dat vaak gepaard met gevaarlijke bijwerkingen.

Wie kent het stackers verhaal niet over de toevoeging van ephedrine waardoor mensen hartkloppingen kregen.

Veilige dieetpillen

Er zijn echter instanties die bijhouden welke producten gevaarlijk zijn en daar lijsten van bijhouden. Dus als je twijfelt aan een bepaald product, check of het betreffende product de lijst staat of niet. De FDA is een van de grootste instanties die de grootste lijst hebben als het gaat om producten met gevaarlijke bijwerkingen.

En als je het niet zeker weet, bekijk dan de ingredienten die gebruikt worden en zoek op wat ze doen. Het klinkt heel eenvoudig en dat is het eigenlijk ook.

Bij dieetpillen zijn er twee aspecten die je in de gaten moet houden - effectiviteit en veiligheid.
De effectiviteit van Phen375 is de beste eigenschap van het product. De effectiviteit bestaat uit de indrukwekkende vetverbrandende werking met als extra eigenschap, behoud van spierweefsel.

Maar in dit geval hebben wij dit al voor je gedaan. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de Phen375 ingredienten en hun werking.

Phen375 als alternatief

Phen375 is een dieetpil dat een aantal jaar geleden op de markt is geintroduceerd. In tegenstelling tot andere afslankpillen richt Phen375 niet op één aspect van het afvallen.

De werking van Phen375 richt zich op:

  • Behoud van je spiermassa - Je stofwisseling blijft gegarandeerd op een hoog peil
  • Verhogen van je vetverbranding - Je lichaam zal met behulp van specifieke ingredienten in staat worden gesteld om zoveel mogelijk vet te verbranden
  • Verminderen van je eetlust - Je eetlust zal op een natuurlijke manier geremd worden waardoor je geen overtollige calorien binnenkrijgt

Klik hier om naar de Phen375 website te gaan

Mooi getoned lichaam als resultaat

Het gebruik van Phen375 betekent dat terwijl je afvalt je steeds strakker in je vel komt te zitten. Het gewicht dat je kwijtraakt zal hoofdzakelijk uit vet bestaan.

Terwijl de meeste dieten een aanslag plegen op je spiermassa, waardoor je wel afvalt maar je lichaam een 'slap' uiterlijk krijgt, zal dit je met het gebruik van Phen375 niet gebeuren. Je zult een mooi getoned lichaam krijgen.

Het tweede aspect, de veiligheid, dit is voor de meeste onder ons de grootste bron van zorgen. Dit specifieke aspect is wat Phen375 anders maakt dan de andere afslankpillen. De ingredienten zijn geselecteerd juist omdat ze geen gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken in het lichaam. Er zijn wel kleine bijwerkingen door het gebruik geconstateerd maar deze bijwerkingen zijn ongevaarlijk en staan niet in verhouding met het gevaar wat overgewicht met zich meebrengt.

Oorsprong Phen375

Phentermine is in 1957 op markt gekomen maar werd na een aantal incidenten van de markt gehaald. Nu is Phen375 op de markt gekomen waarvan de afgeleide naam Phentermine gelijk is aan het ingredient dat in de oude product werd gebruikt. Echter, in Phen375 wordt een afgeleide van het ingredient gebruikt.

Het oude ingredient is Б,Б-dimethylphenethylamine is vervangen door het veilige is 1-3-dimethylpentylamine. Het bevat wel dezelfde krachtige vetverbrandende, en spierweefels behoudende werking maar heeft niet de gevaarlijke bijwerkingen zoals de oude variant. En met de goedkeuring van de FDA is dus een geheel veilige afslankpil.

Phen375 kopen

Dat het recept van de oude variant van Phentermine geen geheim is is meteen de reden dat Phen375 niet in de winkel te koop is. Phen375 is gebaseerd op de oude variant maar is het dus niet. Het is makkelijk na te maken en de effecten zullen vrijwel gelijk zijn. Echter zijn de bijwerkigen van de oude variant gevaarlijk. Het kan dus lucratief zijn om Phen375 na te maken en zo mee te liften op het succes maar dan wel met een andere gevaarlijke formule. Phen375 bestellen kan om die reden alleen maar bij rechtstreeks bij de fabrikant.