www.voedingssupplementenonline.nl

Phen375 Ingredienten

 • L-carnitine Is een aminozuur dat verantwoordelijk is voor het transporteren van vetzuren naar de plek waar ze worden omgezet in energie. Simpel gezegd, L-carnitine transporteert het vet dat als energie wordt gebruikt naar de verbrandingsoven.

  Het stimuleert je vetverbranding wat weer voor een verhoogd energiepeil zorgt. Het futloze gevoel zal je hierdoor niet meer hebben en je vetverbranding zal nog sneller gaan.
 • Tongkat ali (LongJack) 50:1 Is een plantaardig extract van de Simaroubaceae familie. Dit ingredient houdt het testosteron niveau in je lichaam op peil (nee, je krijgt geen grote spieren). Deze verhoging zorgt ervoor dat je spiermassa op peil blijft gedurende een dieet.

  Een lage inname van calorien zorgt er namelijk voor dat je lichaam je spiermassa gaat gebruiken om aan de juiste hoeveelheid energie te komen. Dit is dan ook de reden waarom je tijdens een laag calorie-dieet de eerste weken zo snel gewicht verliest.

  In plaats van dat het verloren gewicht uit vet bestaat is dit meestal je spiermassa dat verloren gaat. Dit wordt door Phen375 tegengegaan met behulp van Tongkat ALI. Zo wordt je lichaam verplicht om je opgeslagen vetcellen voor energie te gebruiken in laats van je spiermassa.
 • 1-3 dimethylpentylamine Dit is het ingredient waar het allemaal om te doen is. Dit is de veilige vervanger voor het gevaarlijke phentermine. Het verhoogt je Cyclische AMP waarden in je lichaam en maakt van je lichaam een 24-uurs vetverbrander.
 • 1. 3. 7-Trimethylxanthine Assisteert in het onderdrukking van de eetlust. Wanneer je eetlust onderdrukt wordt ben je makkelijk in staat om je calorieinname te beperken. Een verlaagde calorieinname zal je in staat stellen om sneller gewicht te verliezen. Maar in tegenstelling tot een traditioneel dieet zal je geen honger hebben of last krijgen van dat fut- en energieloze gevoel.
 • Capsaicin 1:12 - Heeft een thermogenisch effect op het lichaam. Dit houdt in dat je lichaamswarmte verhoogd wordt. Deze verhoging zorgt ervoor dat je lichaam dagelijkse tot wel 270 calorien extra verbrandt. Je merkt het doordat je lichaamsgewicht omlaag gaat zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

  Daarnaast ondersteunt het je lichaam in de opname van de overige Phen375 ingredienten en hun effect ervan te maximaliseren door bepaalde receptoren in je lichaam aan te spreken.

bron(nen):
Wikipedia: L-Carnitine
Wikipedia: Tongkat ALI
Wikipedia: 1-3 dimethylpentylamine
Wikipedia: Capsaicin

Aanbevolen gebruik

- Neem 1 tablet met een glas water 20 minuten voor het ontbijt
- Neem 1 tablet met een glas water 20 minuten voor de lunch
- Neem geen tabletten meer in na de namiddag of avond. Neem nooit een dubbele dosis in.

Bewaren

Bewaar dit product op een koele, droge plaats onder 30C.

Phen375 bestellen