www.voedingssupplementenonline.nl

Ik gebruik Phen375 vanaf januari 2012 en ben sindsdien ruim 20 kilo afgevallen

Na de geboorte van mijn zoon woog ik ruim 90 kilo (zie de foto) en met een lengte van slechts 1.62 kan je je wel voorstellen hoe beroerd ik mij voelde. Ik zag eruit als een propje. Dus ik begon met standaard dieten en trainingen te volgen waarmee ik in 6 maanden tijd bijna 10 kilo verloor. Daarna kwam ik op het bekende plateau terecht waardoor ik de 6 maanden daarna geen kilo meer verloor.

Daar zat ik dan met een gewicht vast op 90 kilo. Ik had nog steeds geen energie en vermeed bijna alle sociale activiteiten. Dus ging ik op zoek naar iets dat mij verder kon helpen.

Tijdens 1 van mijn surftochten op het web kwam ik Phen375 tegen en besloot het een maand te proberen.

Na twee weken waren de resultaten gewoonweg ongelovelijk, ik was bijna 5 kilo extra kwijt! En dat in twee weken tijd...

.. dus ik heb meteen bijbesteld.

Niet alleen het gewichtsverlies was geweldig, ik had ook nog genoeg energie om de dingen te doen die ik leuk vind.

Hetgeen ik het beste vind van Phen375 is dat het niet alleen een potje pillen is, het is een compleet plan gericht op gewichtsverlies. Aan de hand van het vastgestelde dieetplan hoef ik niet meer te gissen wat wel of niet werkt, en het beste is dat het echt WERKT!

"Ik woog 90,8 kilo toen ik begon en nu weeg ik 69,1 dat is dus ruim 20 kilo MINDER. Van maat 44 naar maatje 38 voelt natuurlijk geweldig."

De grote vraag die iedereen heeft is "Blijf je op gewicht zodra je stopt?" Mijn antwoord hierop is dat de enige die die vraag kan beantwoorden jij zelf bent.

Als je besluit een dieet te volgen kan je niet op je oude gewoontes terugvallen zodra je klaar bent met het dieet en dan verwachten dat je op gewicht blijft, het is een wijziging van je levensstijl.

Phen375 heeft mij geleerd om gezonder te eten maar toch zo af toe mijzelf te verwennen. Maar ik weet dat ik dit niet elke dag kan doen.

Mijn kuur met phen375 eindigde op 27 april 2012 en nu is het mei en het is mij gelukt om er nog 3 kilo vanaf te krijgen.

Hierbij wil ik iedereen bij Phen375 voor het geweldige product dat ze hebben gemaakt. Ik zou het iedereen aanraden die wil afvallen en zijn of haar leven wil veranderen. Je hebt niets te verliezen behalve de kilo's en de centimeters waar je je toch al aan ergert :-)

Danielle, Canada, mei 2012

Breng mij naar de officiele website van Phen375

Als je nog niet geheel overtuigd bent van de werking van Phen375 kijk dan eens naar de onderstaande video van Danielle.