www.voedingssupplementenonline.nl

Capsiplex review - Kan je echt 278 Kcal extra verbranden?

Bezoek de officiele website

Capsiplex is hard op weg om bekendheid te krijgen als de 'Chili Dieetpil'. Dit komt voornamelijk door het hoofdbestandsdeel wat bestaat uit een Capsicum extract (chilli pepper).

Het gebruik van rode hete chilli pepers als middel om af te vallen is niet nieuw. Er zijn meerdere studies gedaan om de effectiviteit hiervan te meten. Met verassende resultaten. (Onderzoek 2012 - Takeshi Yoneshiro, Sayuri Aita, Yuko Kawai, Toshihiko Iwanaga, Masayuki Saito)

Maar Capsiplex's gepatendeerde buitenlaag betekent dat volledige opname van Capsicum door het lichaam zonder de gebruikelijke iritatie's die je kan krijgen van het eten van rode pepers.

Capsiplex belooft een extra verbranding van 278 caloriën per dag wanneer je het dagelijks gebruikt.

Kan de toepasselijk genaamde Chili Dieetpil je echt helpen met afvallen? Lees deze Capsiplex review en je weet of het iets voor jou is.

Wat is Capsiplex

Capsiplex is gekomen met een compleet nieuw en originele afslankpil dat op een ingenieuze wijze het Capsicum extract met een kleine hoeveelheid Caffeï, Zwarte Peper Extract (Piperine) en Niacin samenvoegd wat bekend staat onder de Capsimax Plus Formule.

Van het Capsicum extract is al lang bekend dat het de eigenschap heeft om lichaamsvet te verbranden. Maar sinds kort is het zo bewerkt dat het veilig en mild is voor consumenten om het dagelijks te kunnen gebruiken.

Klinische studies hebben bewezen dat Capsiplex je metabolisme voor, tijdens en na fysieke activiteiten tot wel 12 keer kan verhogen.

Capsiplex in de media

De media aandacht, voornamelijk in Engeland, is bij wijze van spreke geëxplodeerd. Dit komt voornamelijk door de sterren die openlijk hun gebruik van Capsiplex van buiten brengen.

Aagezien je deze goedkeuring van sterren altijd met de nodige skepsisch moet lezen, kan je moeilijk ontkennen dat Capsiplex een goed product is dat zichzelf klinisch bewezen heeft werkzaam te zijn.

Eigenschappen van Capsiplex

 • Heeft de potentie om je 9 kilo per maand te laten afslanken
 • Klinisch bewezen effectiviteit
 • Verbrandt tot wel 278 kcal per dag extra
 • Verbrandt in combinatie met training tot wel 12 keer meer caloriën tot een uur na de training vergeleken met een controlegroep die een placebo toegediend kreeg

Hoe werkt Capsiplex

Het idee achter Cpasiplex is dat het je metabolisme stimuleert en daarnaast ook je energiepeil een boost geeft waardoor je lichaam in staat is de vetverbranding te maximaliseren.

Je slikt één capsule met een glas water in de ochtend en 30-60 minuten voordat je eventueel gaat trainen. Dit maximaliseert de verbranding van caloriën door je lichaam.

Het is niet noodzakelijk om tijdens het gebruik van Capsiplex een trainingsprogramma te volgen om het te laten werken. Ook zonder trainingsroutine zal Capsiplex je metabolisme verhogen en je vetverbranding maximaliseren waardoor je toch in staat bent af te slanken.

Alhoewel het volgen van een trainingsprogramma de werking van Capsiplex uiteraard nog effectiever maakt waardoor je sneller dat slanke lichaam krijgt wat je graag wilt hebben. Daarnaast zal het gebruik van Capsiplex je meer energie en motivatie om te gaan trainen.

Wat zijn 278 kcal waard

 • 1 uur en 20 minutes wandelen met een snelheid van 4 Km per uur
 • 25 minuten joggen (9 Km per uur)
 • 1 hamburger
 • 1 stuk kaas pizza
 • 2 chocolade koekjes

Bezoek de officiele Capsiplex website

Capsiplex review samples

Capsiplex Plus Eetlustremmend

Naast de Chilli Dieetpil, biedt Capsiplex ook een variant met als extra toevoeging 5-hydroxytryptophan (5-HTP). 5-HTP is een prescursor van het hormoon serotine, wat ook wel bekend staat als het gelukshormoon met een eetlustremmende werking.

Normaal gesproken maakt je lichaam van tryptophaan (aminozuur) 5-HTP wat weer wordt omgezet in serotine. Door een schakel in dit proces weg te halen zal de omzetting van 5-HTP sneller plaats vinden waardoor je sneller een euforisch gevoel ervaart.

Voordelen van 5-HTP

 • Slaap bevorderend - 5-HTP bevordert je slaap waardoor je uitgeruster en meer energie hebt
 • Verhoogt Serotine niveau - Door de verhoging van Serotine in je lichaam ervaar je een euforisch gevoel. Serotine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd
 • Eetlustremmend - Ook verlaagt 5-HTP je eetlust waardoor je minder calorieën binnenkrijgt en je sneller je gewenste figuur terugkrijgt

Capsiplex kopen en geen risico lopen?

Capsiplex biedt een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan krijg je je geld terug.

Bezoek de officiele Capsiplex Plus pagina