www.voedingssupplementenonline.nl

Waarom zou je naar mij luisteren?

Hallo,
Na het lezen van 1 vn de reviews vraag je je vast af waarom je naar mij zou luisteren?

Daarom een korte introductie. Mijn naam is Kelvin.
Ik heb ruim 13 jaar aan krachtsport gedaan en heb daarnaast een jaar of 6 mensen begeleid op de sportschool waar ik trainde.

Dus ik heb niet alleen mij eigen ervaringen die ik mijn reviews mee kan nemen maar ook de ervaringen van de mensen die begeleid heb.

Doordat veel mensen niet lekker in hun vel zitten of zich ronduit schamen ben ik altijd op zoek geweest naar dat ene zetje extra. Ik heb dan ook veel ervaringen aangehoord van mensen die allerhande producten hebben geprobeerd om dat extra zetje in de rug te krijgen om net die extra kilo's kwijt te raken.

Veel producten hebben niet gewerkt een aantal wel. Een paar daarvan bespreek ik hier op deze website.
Waarom?

Omdat ik van mening ben dat ze wel degelijk werkzaam zijn en aan veel mensen een positieve bijdrage kunnen leveren.

Vaak lees ik dat, voornamelijk op forums, als het over dieetpillen gaat dat het hele topic meteen door 1 of 2 mensen meteen belachelijk wordt gemaakt. Veel mensen worden hierdoor weerhouden om hun mening en/of ervaringen te geven over bepaalede producten.

Als er dan toch iemand is die zijn of haar menig geeft krijgt dan meteen de 'Oh, jij werkt zeker voor die en die organisatie'.

Het lijkt er op dat je niet serieus wordt genomen of meteen voor gek wordt verklaard als je ondersteuning zoekt d.m.v. dieetproducten.

Gezond eten is het advies wat altijd ongevraagd krijgt. Maar wat als je al gezond eet en beweegt maar je die extra kilo's er toch niet af krijgt? Wat moet je dan.

Je moet dieetproducten zien als voedingssupplementen. In de topsport wordt de wereld aan supplementen gebruikt om resulaten te behalen. Nee, ik heb het hier niet over doping, maar gewoon producten die je bij de drogist of sportschool kan krijgen.

En ik kan het weten met mijn krachttraining achtergrond. Ik was altijd op zoek naar dat ene supplement dat me weer dat ene beete extra gaf waardoor ik net weer iets zwaarder kon tillen of waarmee ik mijn spiermassa kon vergroten. Zo is het ook met afvallen.

Wat wel een probleem is is dat net als met supplementen waar ik naar op zoek was er inderdaad veel spullen te verkrijgen zijn die niets opleveren. Maar na verloop van tijd en inderdaad geld, kom je vanzelf achter de pareltjes die je wel dat ene beetje extra geven.

Zo is het ook met dieetpillen. Er zit veel kaf tussen het koren maar er zijn wel degelijk producten die je echt kunnen helpen. Vandaar deze website.

Ik wil je proberen te helpen door de achtergronden en ingredienten van verschillende dieetpillen te onderzoeken om te bepalen of ze een positieve bijdrage kunnen leveren zodat jij weer met een goed gevoel over jezelf in een bikini over het strand durft te lopen, of de kleren te dragen die je leuk vindt in plaats van de kleren die je toevallig past.

Ik wens je veel succes in het behalen van je doelen.